ACOS Brukerseminar

ACOS Brukerseminar

Felles

Elaine Eksvärd
Retorikk-ekspert

Elaine Eksvärd kommer fra Sverige. Hun har evnen til å gjennomskue talere, politikere og debattanter og brukes ofte som retorikkekspert på TV og i aviser, blant annet før politiske valg. Hun er grunnlegger av retorikkbyrået «Snacka Snyggt» og er forfatter av flere bestselgende bøker, blant annet “Härskarteknik” og “Snacka snyggt”. Hun ble "Årets kvinnliga talare 2016", "Voice of the year 2016" og "Årets kvinnliga entreprenör 2017".

Eirik Norman Hansen
CEO itch Norway

Eirik Norman Hansen holder energiske foredrag om digitalisering, kunstig intelligens og robot-teknologi. Han er CEO i itch design i Norge og har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier, der han selv er en meget aktiv deltaker. De siste årene har Eirik vært en mye brukt foredragsholder og konferansier hvor temaer rundt betydningen av det digitale står helt sentralt.

Portal & Selvbetjening

Karoline Lext
Digitaliseringsrådgiver, Sola kommune
Gunn Hild Sværen
Ingunn Fjeld
Lina Grotmol
Kommunikasjonsrådgiver, Sola kommune
Susanne Fagervik
Digitaliseringsrådgiver, Sola kommune
Ida Lønn Barvik
Kundeansvarlig offentlig sektor, SiteImprove

Dokumenthåndtering

Øivind Kruse
Arkivverket

Øivind er utdannet historiker (Cand.philol.) ved Universitetet i Oslo (UiO).
Han har tidligere jobbet i Kredittilsynets arkiv og Riksarkivet. Han jobber i dag som arkivar i seksjonen  Dokumentasjonsforvaltning i Arkivverket. Han har bl.a. jobbet med forvaltning av Noark-standarden og tilsyn med elektronisk arkivdanning i statlig sektor.

Aud-Inger Sviggum
Seniorrådgiver for Digitale fellesløsninger og Marked og tjenesteoppfølgning, Difi
Olav Skarsbø
Seniorrådgiver for Digitale fellesløsninger og Marked og tjenesteoppfølgning, Difi
Ingvar Larsson
CEO, Knowit Decision
Bjørn Marthinsen
IT-direktør i UDE, Oslo kommune

Bjørn er IKT-direktør i Utdanningsetaten i Oslo kommune. Han er ansvarlig for IKT-løsninger og infrastruktur til Osloskolens 90.000 elever og 15.000 ansatte.

Andreas Wik
Kundestøtte ansvarlig

Andreas jobber til daglig med brukerstøtte og bistår kunden med konfigurasjon og installasjon av PixEdit programvare. Andreas er også vår kursholder.