ACOS Brukerseminar
dokument-banner.png

Program

Dokumenthåndtering

08.15 - 12.00


Lunsj

12.00 - 13.00


13.00 - 13.45

WebSak – nyheter og videre utviklingsplaner
WebSak videreutvikles i et raskt tempo med fortløpende ny funksjonalitet. Vi presenterer viktige nyheter som er lansert i løsningen, samt videre planer for produktutviklingen. WebSak 7.1, ny ACOS Møteportal, virksomhetsdata i WebSak, GDPR, WebSak Mobil, SharePoint-støtte og WebSak+ er blant temaene.

v/ Per-Helge Refvik, Erik Ree og Ivar W. Thomassen, ACOS


13.45 - 14.00

Pause


14.00 - 14.45

Digitalisering i praksis
ACOS informerer om spennende og aktuelle prosjekter vi deltar i. Hør våre erfaringer om hvordan vi jobber sammen med ulike kunder om bruk av smarte løsninger for digitalisering av arbeidsprosesser som både forenkler og effektiviserer. Å lykkes med å bygge fremtidens tjenester krever at organisasjonen er forberedt på kontinuerlig utviklingsarbeid, og har en plan for optimal gevinstrealisering.

v/ Tormod Dag Fikse og Erik Ree, ACOS


14.45 - 15.15

Pause - mingletid med utstillerne


15.15 - 16.00

eInnsyn - ny OEP for stat og kommune
Felles innsynsløsning  for stat og kommune - eInnsyn - er en av årets viktigste lanseringer fra Difi. Hvilke muligheter gir en slik løsning, og hvordan ser den ut i praksis? Vi får en status for eInnsyn-prosjektet med erfaringer fra Kulturrådet som er ACOS sin første pilotkunde på eInnsyn.

v/ Halvor Høgh Winsnes, Kulturrådet og Stein Magne Os, Difi

Kommunesammenslåing
ACOS har opparbeidet seg god erfaring med kommunesammenslåingsprosjekt og konsolidering av sak- og arkivløsninger. Tre av de nye samkommunene som fra 1. januar 2018 gikk i drift med ny organisasjon var Færder, nye Holmestrand og nye Larvik kommune.

Hva var utfordringene når 6 kommuner slo seg sammen til 3? Hvordan ble prosjektene organisert og hvilke utfordringer oppstod underveis? Vi deler erfaringer om hvordan din kommune best mulig kan forberede seg frem mot 2020.

v/ Tone Tollefsen og Silja Sørhaug, ACOS


16.00 - 19.30

Opplev Tromsø
Utforsk Tromsø på egenhånd, eller bli med oss på en historisk byvandring, omvisning i Ishavskatedralen eller ølsmaking på Mack bryggeriet.
Les mer om "Opplev Tromsø"


19.30

Aperitif


20.00

Festmiddag i bankettsalen
Margarinfabrikken, Clarion Hotel The Edge

Tradisjonen tro blir det også i år en festmiddag med 3-retters middag og god stemning.
Årets konferansier er komiker, skuespiller, programleder, konferansier og manusforfatter.
Showene hans går for fulle hus, og alt skjer på kav nordnorsk. Det er bare å glede seg!


 

Se programmene for de andre fagområdene: