ACOS Brukerseminar

Kjekt å vite

Om seminaret

The Edge.jpg

ACOS Brukerseminar 2018 arrangeres i Tromsø, onsdag 25. april og torsdag 26. april. Det arrangeres også ulike halvdagskurs og workshops den 24. april.

Vi tilbyr et bredt spekter av lærerike og faglige sesjoner for forretningsområdene DokumenthåndteringPortal & Selvbetjening og CosDoc. Programmet er svært aktuelt for både ledere, arkivarer, systemansvarlige, saksbehandlere og ansatte i it-avdelingen.

ACOS Brukerseminar har en egen side på Facebook. Følg oss gjerne der for oppdatert informasjon og nyheter om arrangementet.

 

Standard.jpg

Overnatting

Vi forventer stor påmelding på brukerseminaret, og regner derfor med at vi må benytte 2 hotell til overnatting. De 2 hotellene vil være konferansehotellet Clarion Hotel The Edge og Quality Hotel Saga, et par minutters gåtur unna.

Det vil være "førstemann til mølla - prinsippet" som gjelder for å få rom på konferansehotellet, og når det er fullt der blir resten av deltagerne innlosjert på Quality Hotel Saga

 

Transport

Flybussen i Tromsø tilbyr deg hyppig, rask og enkel transport fra Tromsø lufthavn til holdeplassen Prostneset, et par minutters gange fra hotellet.

Reisen med flybussen tar ca. 15 minutter.  Du finner bussholdeplassen til flybussen ca. 70 m fra terminalen på hovedveien, hvor de lokale bussene stopper.

Her finner du mer informasjon om rutetidene.

Torsdag 26. april settes det opp egne konferansebusser i tillegg til flybussen, med avgang fra hotellet etter siste foredrag.

Taxi
Taxiholdeplassen finner du til venstre rett utenfor ankomsthallen. Reisetiden til sentrum er ca. 10 minutter.

Vi anbefaler Tromsø Taxi, tlf. 03011.

Annen info

Parkering
Ankommer du hotellet med bil? Vi anbefaler å parkere den på fjellparkeringen, som ligger i gåavstand (ca.300 m) fra hotellet. Vennligst kontakt resepsjonen for spørsmål og informasjon om priser.

Påmeldingsfrist:
23. mars 2018

Avbestillingsfrister:
Ved avbestilling t.o.m. 23. mars refunderes konferanseavgiften.
Ved avbestilling etter denne dato gis det ingen refusjon. Dette gjelder også ved sykdom og må dekkes av eventuell egen forsikring.

Hvis du blir forhindret fra å møte, kan du sende en annen deltaker, men vi må ha beskjed om dette på forhånd.