ACOS Brukerseminar
portal-banner.png

Program

Portal & Selvbetjening

09.00 - 09.45

Digitalisering i praksis
Å lykkes med å bygge fremtidens innbyggertjenester på nett krever at organisasjonen er forberedt på kontinuerlig utviklingsarbeid, og at du har en plan. Vi gir deg råd om hva som fungerer – og hva som ikke fungerer. Du får en firestegsplan for å oppnå suksess, og en konkret tilnærming til hvordan du gjør et skjema til mer enn et skjema.

v/ Tormod Dag Fikse, ACOS


09.45 - 10.15

Lang pause
Mingletid med utstillere


Vi brukertester skjema
Vi får aldri nok av brukertesting - derfor setter vi det på agendaen også i år. Denne gangen skal vi ikke bare lære deg å brukerteste, du skal også brukerteste selv. Gjør deg klar til å være både testleder, observatør og testperson, så fokuserer vi på hvordan du gjør tjenestene dine bedre!

v/ Anders N. Røneid, ACOS

10.15 - 11.00


Pause
Mingletid med utstillerne

11.00 - 11.15


11.15 - 12.00 

Pål Godard.png

Erfaringer med ACOS Flytdesigner i Gjøvik kommune
I arbeidet med å digitalisere interne skjema og arbeidsprosesser har Gjøvik kommune tatt i bruk ACOS Flytdesigner, sammen med ACOS Skjemadesigner og ACOS WebSak. I dette foredraget deler kommunen sine erfaringer på hvordan de bruker Flytdesigneren med andre systemer. Dere får et innblikk i hvilke gevinster det har gitt kommunen, og ønsker om videreutvikling av produktet.

v/ Pål Godard, Gjøvik kommune

 


Lunsj

12.00 - 13.00


13.00 - 13.45

Innhold som funker
Hvorfor er det så vanskelig å skrive enkelt, og hva oppnår du med godt innhold på nett? Gode tekster er avgjørende for at brukerne får løst sine oppgaver. Mange nettsider er overfylt med kompliserte tekster som hindrer brukeren å finne svar på sine spørsmål. Vi gir deg en skriveguide for hvordan du kan lage innhold som funker på nett.

v/ Olav Ahrens Røtne, ACOS


14:00 - 15:00

Morten-Brandt.png

Arbeidsglede – når hverdagen endrer deg

v/Morten Brandt


15.00

Avreise


 

Se programmene for de andre fagområdene: